lørdag 20. desember 2008

Velkommen til oppfølgeren til vår legendariske Australia-blogg!!


Velkommen skal dere være, kjære familie og venner, til en flunkende ny blogg fra familien Mjølhus Theiss! Det er nå temmelig nøyaktig ett år siden vi kom hjem fra Australia, der vi avsluttet SunnivaPerth-bloggen som fortalte om livet og hverdagen vår i Perth, og de mange reisene vi fikk oppleve i kenguru-landet (for de som vil mimre om svunne tider, ta en tur innom sunnivaperth.blogspot.com, eller kikk på denne lille snutten fra nest siste dag i Australia...)



Vi anså det ikke som naturlig å følge opp blogg-skrivingen etter hjemkomsten, for da kunne jo folk følge med oss på nært hold. Men nå står vi foran en såpass spennende tid i vår familie, at vi tenker at det igjen kan være en idè å dokumentere det hele. 2009 har følgende å by på:
- lillebror har termin 23.februar
- vi skal prøve å selge leiligheten vår i Hovemarka 22B og finne oss en ny og større kåk
- Sunniva skal ut i permisjon fra barnehagen fra 02. mars og frem til august
- Jeanette skal prøve å finne en ny jobb ettersom vikariatet på Varatun avsluttes i april
- Gunther er i gang med å søke på nye prestestillinger, og håper noe åpner seg i 2009
- i tillegg skal det skje dugelig med gromme ting på fotball-, film- Pondus- og musikk-fronten:)

Dette er det vi vet om nå. I tillegg kan det jo komme til å skje masse annet spennende med oss og rundt oss. Og oppdateringene finner man her. Følg med!!

3 kommentarer:

  1. Gratla med ny blogg!
    Og takk for fint julekort - vi er som vanlig treige med sånt - våre er akkurat lagt i postens hender... Kanskje det dukker opp en hilsen hos dere i romjulen?
    Ha en god jul alle tre (og en halv)!
    klem, Sigrun og Bjørn

    SvarSlett
  2. Dette vert kjekt. No kan vi benke oss i sofaen kvar søndag og lese blogg att. Fekk litt Australiafornemmelser av badebileta av Sunniva. Gledar oss til julegraut i morgon.

    SvarSlett
  3. Så gøy at dere blogger igjen!! Selv om vi bor i nærheten av hverandre, sees vi ikke så ofte, og bloggen er en glimrende plass å besøke hverandre mellom de fysiske treffene.

    Jeg skal følge med her! :)

    SvarSlett