torsdag 29. januar 2009

Høygravid mamma og influensasyk datter

Se så stor mamma har blitt! Med ca 3 uker igjen til termin, ser det ut som lillebror har det trangt nok til at han kan melde sin ankomst når som helst. Mamma er STOR denne gangen. Sammenligne gjerne med dette bildet, tatt på sykehuset i Perth noen timer før Sunniva ble født:Apropos sykehus, i dag har Jeanette vært på fødeavdelingen i Stavanger til journalskriving. Lillebror kan i prinsippet komme når som helst nå. Dette ble vi kraftig minnet om når våre gode venner Ingvild og Roar ble foreldre i helga, de hadde termin nesten nøyaktig samtidig med oss. Gratulerer så mye med lille Marie!

Vår uke har ikke vært så kjekk: De ringte fra barnehagen forrige torsdag, Sunniva hadde fått feber og måtte hentes. Da pappa tok henne opp i armene, spydde Sunniva over hele ham. Så fulgte dagevis med høy feber, lite søvn, masse grining og dårlig humør, legebesøk nesten daglig, og usosialt inne-liv. Skikkelig stusselig, og aller verst for stakkars vesle-jenta, som gjennomgikk sin verste sykdomsperiode til nå i livet. På onsdag fikk vi endelig en konkret diagnose, lungebetennelse og dobbelsidig ørebetennelse. Det høres fælt ut, men vi er lettet, for dermed vet vi hva det er, og kan medisinere deretter. Det er ingenting som er så sykt som en syk mann, heter det, men jeg jeg vet ikke helt... Uansett, siden hun begynte med medisiner, har hun blitt mye bedre, men helt i vater er hun enda ikke. Dette bildet er fra første sykdomsdag:Ellers er det å fortelle at mamma går ut i permisjon i dag, og er dermed ferdig med sitt vikariat på Varatun. Men hun kommer til å søke på nye stillinger som dukker opp der, siden hun trives så godt. Pappa skal i intervju på Stavanger Bispedømmekontor på tirsdag, i forbindelse med stillingen som sokneprest i Lura menighet. Og på mandag skal vi på visning igjen, for å se på en veldig interessant bolig i nabolaget til Tante Lill og co. Så det er spennende tider i heimen!

Vi tar med en liten notis til: Vår gode kompis Harald inne på Tau har ordnet billett til pappa til Bruce Springsteen-konsert i Bergen i juni! Pappa har 6 plater av The Boss i hylla, så dette er stor stas! Guttetur til Bergen i juni er prikket inn i almanakken, og kommer selvsagt til å bli grundig referert her på bloggen når den tid kommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar